Hantera prenumerationer

Om du använder en testversionen av programmet kan du:

Du måste förnya din prenumeration om den prenumeration som är kopplad till den aktiva nyckeln har gått ut, eller om tidsfristen är över. När prenumerationen upphört att gälla och tidsfristen är över fortsätter programmet att fungera med begränsad funktionalitet (t.ex. blir uppdateringar och Kaspersky Security Network otillgängliga). Du kan fortfarande använda vissa programkomponenter och köra virussökningar, men endast med de antivirusdatabaser som installerades innan tidsfristen upphörde.

Förnya din prenumeration

Obs! Om du har ett annat My Kaspersky-konto med en aktiv prenumeration kan du byta konto i fönstret Profil.

Om du har en ny aktiveringskod, kan du lägga till den i programmet som en reservkod. När den aktuella prenumerationen går ut aktiveras programmet automatiskt med reservaktiveringskoden. På så sätt kan du säkerställa ett oavbrutet skydd för din enhet.

Lägg till en reservaktiveringskod

Din premumerationsstatus kan bli inaktuell. I sådant fall måste du uppdatera prenumerationsstatusen manuellt.

Status för uppdatering av prenumeration

För mer information om att hantera prenumerationer, se följande ämnen från Kasperskys hjälp för Windows-program:

Hur prenumerationen fungerar

Hur du avbryter en prenumeration

Hur du byter betalningsmetod